DOLAR 32,5103 -0.1%
EURO 34,9550 0.32%
ALTIN 2.434,850,50
BIST 9.792,410,72%
BITCOIN 2082726-3,82%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

1290 okunma

Takside uyuşturucu sefası polis engeline takıldı

ABONE OL
06/12/2020 09:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de polis ekiplerinin çevirmesine takılan ticari taksiden uyuşturucu ve alkol çıktı. Araçta bulunan 2 şahıs gözaltına alındı.

  Düzce’de Motorize Yunus timleri Çamköy mevkiinde kısıtlamayı ihlal eden araçlara yönelik denetleme gerçekleştirdiği esnada, Akçakoca’dan Düzce istikametine seyir halinde olan ticari taksiyi çevirdi.

Çevirme sonrasında araç içerisinde yolcu olarak bulunan şahıs eczaneye gittiklerini hasta olduğunu belirtti. Şahsın durumlarından şüphelenen ekipler şahsın araçtan çıkmasını istedi. Bu esnada şahın montunun içerisinde sakladığı bir miktar uyuşturucu maddeyi araç içerisinde attı.

Bu durumu fark eden motorize yunus timleri şahsın üzerini aradı. Araç içerisine attığı uyuşturucu madde ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparatı yakaladı. Bu esnada taksi sürücüsünün maskesi olmaması ve maskesiz yolcu taşıması dikkatlerden kaçmazken, maske takması istendi.

Maskesinin kalmadığını belirten sürücü, araç içerisinde maske aradı. Polis ekiplerinin verdiği maskeyi takan taksi sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan şahıs gözaltına alındı. Araç ise Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilerek Narkotik ekiplerine teslim edildi. Araç içerisinde Narkotik köpeği Shadow ve narkotim ekipleri tarafından kapsamlı arama yapılacak.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.