DOLAR 32,4595 -0.1%
EURO 34,8122 -0.56%
ALTIN 2.438,450,11
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2073208-1,10%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

400 okunma

TARİHİ MAHALLE DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ABONE OL
16/01/2019 21:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Akçakoca Tarihi Mahalle Derneği olağan kongresi Yukarı Mahalle Camii Derneği kütüphane binasında yapıldı. Kongre sonunda seçilen 5 kişilik yönetimin ise kendi içinden muhtemelen Gülten Tekin Özdeş’i yeniden başkanlığa seçmesi bekleniyor.

İlk kongre olmasına rağmen, yoğun bir katılımın görüldüğü toplantının Divan başkanlığına Nurol Badanoz, katip üyeliğine Mehmet Koç seçildi.

Mahalle pazarı kuruluşunda büyük emeği geçen Gülten T. Özdeş’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıya Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan toplantıda faaliyet raporları ve tahmini bütçe konuşuldu.

Akçakoca Belediye başkanı Cüneyt Yemenici de kuruluşunda çok emeğinin olduğu Tarihi Mahalle Pazarı’yla ilgili bir konuşma yaptı.

Yemenici, Akçakoca turizminin amiral gemisi olarak nitelendirdiği tarihi pazarla ilgili olarak bugüne değin çok şey yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirterek, kongreye ve yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Daha sonra yapılan yönetim kurulu seçimleri sonucunda 5 kişilik bir yönetim kurulu asil listesi oluştu.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin önümüzdeki günlerde kendi aralarında hem Dernek başkanını hem de görev dağılımını belirleyeceği öğrenilirken, salonda esen hakim hava, başkanlığa yeniden Gülten Tekin Özdeş’in seçileceği yönündeydi.

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.