DOLAR 32,5463 0.01%
EURO 34,9304 0.24%
ALTIN 2.429,890,29
BIST 9.696,04-0,27%
BITCOIN 2061399-4,07%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

792 okunma

Tartıştığı arkadaşını silahla öldürdü

ABONE OL
21/09/2019 13:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Kocaali ilçesi Aydoğan Mahallesi’nde iki arkadaşın tartışması korkunç bir cinayete dönüştü. Arkadaşını kafasından vuran şahıs teslim oldu.

FINDIK SATMA KAVGASI

Edinilen bilgilere göre; Kocaali ilçesi Aydoğan Mahallesi Baraj mevkiinde meydana gelen olayda bekçi olarak çalıştığı şantiyeye gelen T.K., şantiyede bekçi olarak bulunan arkadaşı Hakan Özdemir ile iddialara göre fındık satışı nedeniyle tartışmaya başladı.

İki arkadaş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce T.K. isimli şahıs yanında bulunan silahı çıkararak Hakan Özdemir’i başından vurdu. Silahtan çıkan kurşunlar Özdemir’in sol el ve kafasının sol kısmına isabet etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hakan Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Hakan Özdemir’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan bekçi kulübesi içerisinde yapılan aramada Özdemir’in e it olduğu değerlendirilen bir adet Beretta marka ruhsatsız 7.65 mm tabanca ve tabancaya takılı şarjör içerisinde altı adet dolu fişek ele geçirildi.

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Saldırgan T.K. ise jandarmaya teslim olurken evinde yapılan aramada cinayette kullandığı 7,65 mm tabanca ve tabancaya takılı şarjör içerisinde bulunan sekiz adet dolu fişek ile birlikte ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.