DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,010,14
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22954022,85%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

306 okunma

TAŞ KIRMA VE ELEME TESİSİ TÖRENLE AÇILDI

ABONE OL
02/03/2020 16:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce İl İdaresine ait Gürcü Asar köyü Değirmen üstü mevkiinde bulunan Taş Kırma ve Eleme Tesisi törenle açıldı.

Düzenlenen törene; Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif Dağlı, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen, İl Genel Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve idare personeli katıldı.

 

Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif Dağlı sezona hazırlıklı girileceğini ifade ederek, “Biz burada bugünden itibaren çalışmalara başlayarak sezona hazırlıklı ve çok hızlı başlayacağız inşallah. Geçen sene bildiğiniz gibi bir afet oldu.  Akçakoca bölgemiz ağırlıklı olmak üzere ilçemizde tabi oraya yoğunlaşmak durumundaydık. Asfaltımıza geç başladık, bundan dolayı. Tüm ekiplerimiz personelimiz afet bölgesinde yoğunlaşmıştı. Ardından asfaltta merkez ve diğer ilçelerde belli bir aşama kaydettik. Ancak Akçakoca da istediğimiz ivmeyi geçen sene sezonun artık bitmesi dolayısıyla yakalayamamıştık. Şimdi inşallah çok yakın zamanda yine sizlerinde katılımıyla güzel bir kurban kesmek suretiyle  Akçakoca’da asfalt çalışmamızı en kısa zamanda başlayacağız. Akçakoca’yı inşallah bu yıl ilk etapta güzel bir şekilde toparladıktan sonra diğer bölgelerimize ilçelerimize önceki yıllarda sizlerle  mutabakat dahilinde olduğumuz sıralama dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah güzel çalışmalara hep birlikte devam ederiz. Hepinize çok teşekkür ederim. Güzel bir birlik ve beraberliğimiz var. İl Genel Meclisimizle ,Özel İdare personeli, bürokratlarıyla diğer kurumlarımızla birlikte güzel bir çalışma ahengini hep bitlikte götürüyoruz. Burada hepinizin desteği ve katkısı var .Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal,” Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından dua edilerek kurban kesildi. Program konuklara verilen ikram ile son buldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.