DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,430,93
BIST 8.977,121,93%
BITCOIN 22857151,16%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

387 okunma

Tehdit, küfür, hakaret… Sahtekâr gazetecinin vukuatları devam ediyor

ABONE OL
07/06/2020 12:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bizim Akçakoca isimli internet haber sitesinin sorumlusu Özhan Kızıltan’ın basın yolu üzerinden işlediği suçlara her yeni gün bir yenisi ekleniyor.

İnternet haber sitesi üzerinden yayınladığı yalan haberler ve asılsız ithamlar nedeniyle sürekli şikâyet edilen Kızıltan, bu konularda Savcılık’ça ifadesi alınmasına rağmen suç işlemeye devam ediyor.

Yaptığı haberler üzerinden bazı kişileri ve toplumun bir bölümünü hedef haline getiren Kızıltan, diğer yandan Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a yönelik bir sahtekârlığın da oyun kurucusu olmuştu.

Akçakoca Belediyesinin işleyişine yönelik yalan bir haber yapan Kızıltan, bu haber üzerinden Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ve Yanmaz’ın değer verdiği bazı arkadaşlarının itibarını zedelemek istemişti.

Yapılan araştırmalar sonucunda, Kdz. Ereğli merkezli bir internet haber sitesi üzerinden yayına sokulan bu yazının kendisi tarafından servis edildiği ortaya çıkınca, bu sahtekarlığın mimarı olan Kızıltan, yaptığı düzenbazlığı itiraf etmek zorunda kalmıştı.

Bu gelişmeler üzerine iyice köşeye sıkışan Özhan Kızıltan, bir yandan çevirdiği dolapların ortaya çıkmasının etkisi, bir yandan da Adalet kurumları nezdinde yaptıklarının hesabının sorulması karşısında iyiden iyiye saldırganlaşmaya başladı.

Önceki gece geç saatlerde Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a yakın bir şahsı telefonla arayan Kızıltan, hakaretler savurdu.

Sözkonusu şahsın kayıt altına aldığı bu görüşmenin içeriğiyle ilgili olarak suç duyurusunda bulunacağı tahmin edilirken, Kızıltan’ın giderek kabaran suç dosyasının da başını bir hayli ağrıtacağı öngörülüyor.

Kamuoyunda yer tutan hakim kanaate göre, suç işlemekte ısrar eden Kızıltan’ın tüm bunları kendi iradesi dışında, bir takım insanların müdahalesiyle yaptığı ve şikayetler üzerine soruşturmanın yönünün ‘organize bir suç şebekesine” doğru derinleştiği tahmin edilmekte.

İlçe kamuoyu, Akçakoca’nın iç huzur ve barış ortamını bozmak ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve çevresini itibarsızlaştırmak çabası olarak gördüğü bu kirli kumpasa tepki verirken, sözkonusu organize çetenin de bir an önce ifşa olmasını sabırsızlıkla bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.