DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053262-2,02%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

251 okunma

TEM’E GİRİŞ-ÇIKIŞ ÇİLESİ SÜRÜYOR

ABONE OL
24/07/2018 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karayolları’nın Düzce TEM Bağlantısı için Gölyaka mevkiinde süren yol çalışmaları nedeniyle gişelerin giriş-çıkışa kapalı olması ile birlikte Kaynaşlı Gişeleri mevkiinde yapımı devam eden kavşak projesinin de Kaynaşlı Gişelerinden TEM’e giriş-çıkış çilesinin sürmesi tepkileri de beraberinde getiriyor.

Buna karşılık hiçbir yetkilinin açıklama yapmaması yaklaşan Kurban Bayramı’nda da sıkıntı yaşanacağı eleştirilerini beraberinde getiriyor.

Düzce’nin Gölyaka ve Kaynaşlı Gişeleri’ndeki çalışmaların yaklaşık 3 aydır tamamlanmaması ile birlikte hiçbir yetkilinin açıklama yapmaması tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oluyor.

Gölyaka TEM Otoyolu’nda süren çalışmalar nedeniyle gişelerin kapalı olması; Kaynaşlı TEM Otoyolu’na giriş mevkiinde süren kavşak çalışmaları doğrultusunda TEM’e girişlerde yaşanan sıkıntı Düzce’ye giriş ve çıkışı adeta çileye çeviriyor.

“Hep bayrama denk geliyor” eleştirisi

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda da kapalı olan Gölyaka gişelerinin dün gündeme getirdiğimiz haberimizde önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da kapalı olacağına yönelik eleştiriler alıyor.

Kurban Bayramı telaşına giren vatandaşlar bir de ulaşım çilesi yaşamak istemiyor.

Her iki giriş aynı anda kapatılmamalıydı

Özellikle yetkililerin şehre girişi bulunan her iki noktanın da aynı anda kapalı olması, “Düzce de karmaşık bir yönetim problemi var. Gölyaka’dan giremiyoruz, çıkıyoruz Kaynaşlı’ya oradan da giremiyoruz. Yani gel de sinirlenme arkadaş bari biri bittikten sonra diğerini yapın aynı anda iki tarafı da kapatmak olmamalıydı” yorumlarını aldı.

“28 Eylülde açılacak” söylentisi

Hem Gölyaka hem de Gölyaka Gişeleri’nde süren bu çalışmaların ne zaman tamamlanacağına yönelik hiçbir yetkiliden açıklama yapılmazken, haberimize gelen yorumlara bakılarak, 28 Eylül tarihinde açılacağı yönünde söylentiler mevcut. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.