DOLAR 32,3831 0.17%
EURO 35,0546 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BIST 9.097,960,20%
BITCOIN 2272184-0,27%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

337 okunma

TEŞKİLAT ÜYELERİ MEGA PROJELERDEN MEMNUN KALDI

ABONE OL
25/07/2018 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti’nin İl temsilcisi, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Ak Partili belediye meclis üyelerine brifing verdi.

Saat 19.00’da Zirve Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda Başkan Yemenici, Belediye olarak ilçenin farklı noktalarında yürütülen projelerle ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.

HEYET ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Yemenici ile Ak Parti’nin İl yöneticisi, İlçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyet, gündüz saatlerinde yapımı süren büyük projeleri yerinde incelediler.

Gün boyu süren incelemelerde notlar alınırken, Yemenici akşam yapılan brifingde ise projelerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI’NDA YENİ İHALE 10 GÜN İÇİNDE OLACAK 

60 dönümlük bir arazide yapımı süren Değirmenağzı 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda yürüyen çalışmaların devam ettiğini belirten Yemenici, çalışmaların yüzde 85 oranında tamamlandığını fakat işi yapan firmanın başka bir şehirdeki işinden ötürü girdiği ekonomik darboğaz nedeniyle buradaki işini yürütemez hale geldiğini söyledi.

Yemenici, Belediye olarak yeniden ihale açma kararı aldığını, yeni ihalenin 10 gün içinde tamamlanacağını da sözlerine ekleyerek çalışmanın 3 Ağustos’ta kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

KOÇULLU’DAKİ İÇME SUYU ARITMA TESİSİ SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Akçakoca’nın 100 yıllık temiz su arıtma ihtiyacını karşılayacak olan Koçullu köyündeki içme suyu arıtma tesisiyle ilgili de bilgiler veren Başkan Yemenici, 20 milyon lira bütçeli çalışmanın ise hız kesmeden ve sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Bölgenin en modern içme suyu arıtma tesisinde işlerin hiç aksamadan sürdüğünü vurgulayan Yemenici, müteahhit firmadan veya başka bir nedenden kaynaklı herhangi bir aksama yaşanmadığını vurgulayarak işin teslim süreci içinde tamamlanacağını söyledi.

CENEVİZ KALESİNDE ARKEOLOG KAYNAKLI YAVAŞLAMA VAR

Akçakoca turizminin Amiral Gemisi olarak tanımladığı Ceneviz Kalesi için restorasyon çalışmalarının aksamadan yürüdüğünü belirten Başkan Yemenici, zaman zaman oluşan duraklamaların yapılan kazılar için arkeolog beklenmesi ve oldukça titiz ve yavaş çalışılmasından kaynaklandığını söyledi.

Kazıların Anıtlar ve Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’nun gönderdiği arkeolog gözetiminde çok titiz çalışmalar yapıldığını da ifade eden Yemenici, Kale çalışmasında ödenek ve ekipman olarak bir sorun bulunmadığını, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

PROJELERİN BÜYÜKLÜĞÜ VE DEVASA BÜTÇESİ KATILIMCILARI ŞAŞIRTTI

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin mega projeler, projelerin büyük bütçeleri ve Akçakoca’ya katacağı değerleriyle ilgili açıklamalarını ilgiyle izleyen katılımcılar, konuşmanın sonunda Başkan’a desteklerini tebrik sözleriyle ifade ettiler.

İL YÖNETİCİSİNDEN TAM DESTEK

Yemenici’nin brifingini can kulağıyla dinleyen Ak Parti Düzce İl Yönetimi Seçim İşleri Başkanı Servet Rutçi ise yürütülen çalışmalarla ilgili olarak memnuniyetini dile getirdi.

Rutçi, İl Yönetimi olarak başarılı çalışmalarda bulunan Başkan Yemenici’ye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gereken desteği vereceklerini söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.