DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2076548-1,31%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

376 okunma

TİCARET ODASI, ÜYELERE VE PROTOKOLE İFTAR VERDİ

ABONE OL
17/05/2019 00:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın iş dünyasının temsilcilerini bünyesinde barındıran ATSO’nun (Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası) Diapolis Oteli’nde üyelerine ve protokol mensuplarına verdiği iftara yüksek düzeyde bir katılım vardı.

 

400 civarında Oda üyesinin yanı sıra, farklı siyasi partilerin başkan ve yöneticilerinin yer aldığı iftara, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi ile çok sayıda STK temsilcisi de davetli katıldı.

 

ATSO’nun bu seneki iftar programına çevre ve il ve ilçelerin ticaret odalarının her sene olduğundan daha fazla bir katılım gösterdiği dikkatlerden kaçmazken, üniversitenin bazı fakültelerinden dekan ve öğretim üyeleri ile, bazı yargı mensupları ve bazı kamu kurumlarının il müdürleri de iftarda yer aldı. 

İftar yemeğinin yenmesinin ardından kürsüye çıkan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant davetlilere ve üyelere seslendi.

 

Pazvant yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

”OSB, malum ekonomik nedenlerle durağan seyrediyor. Bunun dışında 3 farklı OSB kurma çalışmamız da olacak. Akçakoca fındığının coğrafi işaretini aldık. Ziraat Odası ve Kaymakamlık işbirliği ile iyi tarım uygulaması çalışması yapmaktayız. Eğitim programlarımız aynı heyecan ve şevkle devam ediyor. Katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Başkan Pazvant’ın konuşmasının ardından kürsüye davet edilen İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu dua okuyarak bolluk ve bereket temennisinde bulundu.

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.