DOLAR 32,5785 0.28%
EURO 34,7517 -0.08%
ALTIN 2.492,120,32
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20665563,77%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

223 okunma

Toplantıdan çok önemli kararlar çıktı

ABONE OL
04/10/2019 11:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Örgütü, yaklaşan kongre öncesinde fikirlerini almak üzere ilçe başkanlığı yapmış tüm CHP’lileri bir araya getirerek bir toplantı yaptı. 

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, geçmiş yıllarda CHP ilçe başkanlığı görevini yürütmüş isimler katıldı. 

Mevcut ilçe yönetimi ile birlikte 20 civarında katılımcının yer aldığı istişare toplantısı 3 saat sürerken, toplantıda ortaya çıkan eğilimler tarihi nitelikte idi. 

CHP Genel Merkezi’nin çizdiği siyasi hat üzerinde hareket

Toplantıda görüşlerini tek tek açıklayan ilçe başkanları, CHP Genel Merkez Yönetiminin geçtiğimiz günlerde Bolu’da yaptığı toplantı sonrasında kamuoyuna deklare ettiği siyasi rotanın sıkı takip edileceğini vurguladılar. 

İktidar yürüyüşüne hazırlanma durumunda olan CHP kadrolarının bölünme ve ayrışma yaşanmadan, birlik ve bütünlük halinde hareket etmesinin iktidarı elde etmede biricik rolü olduğuna atıf yapılan toplantıda en çok kullanılan sözcük ‘birlik’ oldu.

Güçlü yönetim, mümkünse tek adayla seçim…

Toplantıda ortaya çıkan en güçlü eğilimlerden biri de Parti merkezinin de altını çizdiği güçlendirilmiş yönetim aygıtlarını oluşturarak seçimlere hazırlanmanın gerekliliği konusu oldu.

Tüm ilçe başkanları güçlü bir ilçe yönetiminin zorunlu olduğunu, bu yönetimi oluşturmak için el birliğiyle çalışmaktan ve destek olmaktan yana olduklarını ifade etti.

Kongre sürecine girerken, oluşturulacak olan ilçe yönetimine herkesin güçlü destek olması gerektiğinin altı çizilirken, mümkün olduğu kadar kongreye tek yönetim ve tek adayla girilmesinin daha doğru olacağı belirtildi.

Her kongre öncesinde çok sayıda adayın yarıştığı CHP’de, seçim sonrasında oluşan muhtemel kırgınlıkların önüne geçmeyi hedefleyen toplantı, birlik ve dayanışma duygusunun oldukça yüksek perdeden seslendirildiği bir toplantı olarak tarihe geçti.

 

 

 

 

 

 

.    


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.