DOLAR 32,6138 0.39%
EURO 34,7962 0.12%
ALTIN 2.492,470,34
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20709973,31%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

432 okunma

TOPLU CİNAYETİN SIR PERDESİ ÇÖZÜLDÜ

ABONE OL
23/12/2017 10:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünde hırsızlık amacıyla giren zanlının bıçakladığı gelin ve kaynana hayatını kaybetti. Gelinin eşi de aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ağır yaralandı.

Kaynana ile gelinin cenazeleri dün gözyaşları eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı.

SIR PERDESİ ÇÖZÜLDÜ

Olay Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünde sabah saat 06.00 sularında meydana geldi. 

İddiaya göre,  İki katlı evin ikinci katında oturan Mehmet Dilek Aksoy çiftinin evine merdiven dayayarak hırsızlık amacı ile giren 39 yaşındaki N.G., evde Dilek Akyol ile karşılaştı. Üzerindeki bıçak ile Dilek Akyol’u bıçakladıktan sonra sese çıkan Fatma Akyol’da N.G. tarafından bıçaklandı. İki kadın kanlar içinde yerde kalırken, Dilek Akyol’un eşi Mehmet Akyol ve babaları Cevdet Akyol’ da sese uyandı. Baba ve oğlu N.G. ile boğuşmaya başladı. Mehmet Akyol, N.G. nin elinden aldığı bıçak ile N.G. yi bıçaklayarak yaraladı. Baba Cevdet ve oğlu Mehmet N.G.’yi etkisiz hale getirdikten sonra ellerini ve ayaklarını bağladı. Komşularınında gelmesi ile haber verilen Jandarma 112 ekipleri eve geldi. Olayda bıçaklanan Dilek ve Fatma Akyol olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan zanlı N.G. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahalesi yapılan N.G. daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet hastanesine sevk edildi.

BEN EVE GİRDİĞİMDE HER YER KAN İÇİNDEYDİ…

Köy sakinlerinden Ömer Erduman olaydan hemen sonra eve girdiğini ve her yerin kanlar içinde kaldığını, zanlının elleri ve ayakları bağlı şekilde yerde yatarken gördüğünü söyledi. Erduman konuşmasında,  “Eve önce oğlum gitti. Ben sonra gittim. Adamı yakalamışlar. Ellerinden ve ayaklarından bağlamışlar. Kadınlardan birisi ölmüş diğeri yaşıyordu. Ama iş işten geçmiş. Kanlar fışkırıyordu. Kadınları öldüren adama kaçanlar kimdi diye sordular, adam bize ‘Söylemem’ dedi.

KÜÇÜK GELİN İLE AKRABA OLDUKLARI İDDİASI…

Yaşanan olayda iki kişiyi öldüren N.G.’nin Akyol ailesinin küçük gelini ile akraba olduğu iddia edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.