DOLAR 32,5337 -0.06%
EURO 34,8579 -0.06%
ALTIN 2.430,490,03
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2162113-0,76%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

661 okunma

TULUM VE HORON EŞLİĞİNDE CHP’YE ÜYE OLDU

ABONE OL
13/06/2018 16:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerde yaşanan hareketlilik ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına yol açıyor. 

Bir süredir partiye yeni üye katılımlarının sürdüğü Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi,  ilçenin tanınmış renkli simalarından ”Ralli Osman” olarak ün yapmış Osman Tandoğan’ı tulumlu – horonlu bir törenle üye yaptı.

İlçe Başkanı Ömer Başar, Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve yöneticilerin  tulum eşliğinde ziyaretine gittikleri Ralli Osman, konuklarını mahalli Karadeniz kıyafeti ile işyerinin kapısında karşıladı.

Öteden beri bir Atatürk hayranı olduğu bilinen, merkez sağ siyasi görüşü yakından bilinen, aktif siyaset hayatında yer almış olan Osman Tandoğan, konuklarını ağırladığı mekanda CHP üyelik formunu imzaladı.

İlçe Başkanı Ömer Başar burada yaptığı konuşmada, seçim kararı alınmasından sonra partilerine teveccühün büyük ölçüde arttığını belirterek, Osman Tandoğan’ın üyeliğini çok anlamlı ve önemli bulduklarını vurguladı ve kendisini kutladı.

Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak da yaptığı konuşmada, Osman Tandoğan’ın üye olmasının günün koşulları içerisinde büyük bir anlamının olduğunu vurgulayarak, “Yıllardır merkez sağda siyaset yapan Osman abimizin  üye olmasını  çok önemli buluyorum. Bunun arkası gelecektir. Partimiz giderek güç kazanıyor. Hayırlı olsun” dedi.

Üyelik formunu imzalayan Akçakoca’nın renkli ve sevilen simalarından ”Ralli” lakaplı Osman Tandoğan neden üye olduğunun mesajını ise, ofisinde asılı Atatürk portresi, İstiklal Marşı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin bulunduğu panoda Atatürk fotoğrafına selam durarak verdi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.