DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20832763,23%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

438 okunma

TÜM TEŞKİLATLAR İFTARA TAM KATILIM GÖSTERDİ

ABONE OL
28/05/2018 17:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili 1. Sıra Adayı Zafer Teber Düzce Milletvekili adayları, Tüm İl – İlçe Başkan ve Yöneticileri ile il ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı bir İftar Yemeği Düzenledi.

Düzce’de bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğine katılan konukları, milletvekili adayları Zafer Teber, İlknur Başak Tütüncü ve Hasan Servet Öktem tek tek selamladılar. 

Çok yoğun bir katılımın gözlendiği il başkan ve yönetiminin yanısıra tüm ilçe teşkilatlarının ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin tamamının katıldığı iftar yemeğine eski İl Başkanı olan ve milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakan fakat listeye yerleştirilmeyen Zekeriya Tozan katılmadı.

İftar yemeğinin ardından partililere hitap eden CHP Düzce 1. sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber, kesinlikle yok denilen erken seçimin neden bu kadar kısa bir zamana çekildiğine dikkat çekerek başladığı konuşmasında, “Artık ülke yönetilemez duruma geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir depremin geldiğinden söz etti Bu deprem derinden hissetmeye başladığımız ekonomik depremdir. Hata üstüne hata yapıyorlar.Paniğe kapıldılar. Bahçeli’ye gündeme getir talimatı verildi. İngiltere’de kararı alındı. Faiz mi enflasyon derken dolar aldı başını gitti, Euro uçtu” dedi.

Bu seçimde Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçeceklerini ve Düzce’den milletvekilleri çıkaracaklarını vurgulayan Teber, 2015 seçimlerinde Düzce’de oynanan kirli oyunlara dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı:

“Bizim gücümüzü gördüklerinde mitinglerimize çıkan yollarda hatları kaldırıp tamirat tadilata girdiler. SGK’dan yardım alan bugün 43 bin kişi olduğunu öğrendiğim 21 bin kişiyi arayarak sakın CHP ye oy vermeyin dediler. Yoksa yardımı keseriz diye tehdit ettiler. Tek tek muhtarlar arandı ve tehdit edildiler. Bugün ise seçim bürosu bulamıyoruz. Akşamdan anlaştığımız, kapora verdiğimiz bina ya da ofis sahibi sabah vazgeçiyor, veremem diyor. Son tuttuğumuz ve dekore etmeye başladığımız binanın sahibi de iki gün sonra gelip vazgeçtiğini söyledi. Neden acaba?”

”Şimdi çok daha güçlü, yeni bir tehdit dalgası ile karşı karşıya kalabiliriz. Bunun için hazırlıklı olmalıyız. Oylarımıza sahip çıkmalıyız. Sandıklarımıza sahip çıkmalıyız. Asla ve asla aramızda yaşanan küçük kırgınlıkları, çekişmeleri 24 haziran sonrasına ertelemeli, şu anda gördüğümüz birlik ve beraberlik  tablosu içerisinde Düzce de birinci parti olmanın çalışmasını yapmalıyız” şeklinde konuşan Teber sözlerine şöyle devam etti:

”Cumhuriyet elden gidiyor. Onların beka sorunu dedikleri şahsi çıkarlarıdır. Bizimse  Kurucu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının mirası Türkiye Cumhuriyeti, demokrasisidir. Kesinlikle vurdumduymazlıkta bulunmamalıyız. Bir bakarsınızki bizlere emanet edilen bu Cumhuriyet’in yerinde  yeller esebilir arkadaşlar. Biz Düzce’den mutlaka milletvekili veya milletvekilleri çıkartacağız arkadaşlar. Düzce’de hedefimiz birinci parti olmak. Bu yapılamaz değildir” dedi.

Sık sık alkışlarla kesilen konuşmanın ardından davete katılan partililer, milletvekili adaylarıyla birlikte ayak üstü sohbetler edip hatıra fotoğrafları çektirdiler.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.