DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2069865-2,30%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

307 okunma

Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi’nden MHP’ye Ziyaret!

ABONE OL
08/10/2020 13:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaptığı çalışmalar ile her geçen gün gelişen ve başarıları ile dikkat çeken Türk Kızılayı Akçakoca şubesinin genç başkanı Özkan Öztürk ve arkadaşlarının ziyaretinden ziyadesiyle memnun kalan Özensel, Akçakoca Kızılay yönetiminin çalışmalarını takdirle izlediğini belirtti.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel; “Özellikle pandemi döneminde gerçekleştirdiğiniz ve halen devam eden çalışmalarınızı çok başarılı ve takdire şayan buluyorum. Sizleri kutluyorum. Bir Sivil toplum kuruluşu olarak ve gönüllülük esasına dayalı mükemmel bir çalışma örneği veriyorsunuz. Tebrik ediyorum“ dedi.

Kızılay’ın çalışmalarına elden geldiğince katkı sağladıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Özensel, “Kurban bağışı kampanyasında gösterdiğiniz başarı ve elde ettiğiniz Türkiye birinciliği ile gurur duyduk. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her zaman desteklerimizle yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Korona virüs salgınına karşın çok etkin ve hissedilir bir çalışma yürüten, son olarak Salı pazarında kolonya ve dezenfektan dağıtarak farkındalık oluşturmayı sürdüren Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk ise yaptığı konuşmada, MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel’in yeniden ilçe başkanlığına seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

Kızılay yönetimi ve gönüllü kadrolarının ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalardan kısaca söz eden başkan Öztürk, “Öncelikle yeniden seçilmeniz nedeniyle size ve ekibinize başarılar diliyoruz. Hayırlara vesile olsun. Akçakoca şubesi olarak her zaman hiç bir kişi, kurum ve siyasi görüş ayrılığı yapmaksızın, herkese ulaşmaya yardım etmeye ve herkesten yardım almaya odaklı bir çalışma anlayışıyla hareket ettik. Her geçen gün gönüllü ekibimiz büyüyor. Yakında kadın ve gençlik kolları ihdas edeceğiz. Yardımlarınız bize güç verecektir” dedi.

Ziyaret güncel konular üzerine yapılan sohbetlerle bir süre daha devam etti.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.