DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0923 -0.12%
ALTIN 2.297,090,87
BIST 8.989,182,07%
BITCOIN 22916341,28%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

352 okunma

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ AKÇAKOCA’DA DESTEK STANDI AÇTI

ABONE OL
08/12/2018 14:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üniversite öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine destek için stant açtı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Akçakoca Turizm İşletmeciliği Yüksek Okulu Toplum Gönülleri Öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında stant açtılar.

Çınar caddesi üzerinde öğrencilerin açtığı stantta bri açıklama yapan Toplum Gönülleri Akçakoca Koordinatörü İbrahim Halil, amaçlarının yaptıkları projeyi halka anlatmak ve yanı sıra yapılacak olan projeler için de destek istemek olduğunu söyledi.

Halil, projelerini devam ettirmek için halk ile bilikte hareket ettiklerini belirterek, “Buradaki projelerimizi yerel halka bildirerek bu konuda sosyal duyarlılık çalışmalarında birlikte olmak istiyoruz. Aynı zamanda yerel halkın ihtiyaçlarını belirliyoruz. Yerel halktan gelen yardımlar ile de projelerimizi devam ettirmek istiyoruz. Geçmişte 2 proje yaptık ve gelecekte de yapacağımız projelerimizi düzenliyoruz” dedi.

Akçakoca’da bitmiş projelerinin olduğunu ve ilerki zamanlarda güzel projeler yapmak üzerine çalıştıklarını ifade eden Halil, “Akçakoca’nın Uğurlu Köyü ilköğretim okulunun daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için köy okulunu boyadık ve iyi bir eğitim almaları için bir kütüphane oluşturduk. Bir sonraki projemiz ise sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarını karşılamak için bir konser vermek. Tabiki Akçakoca’da bulunan derneklerle işbirliği halinde bunları yapmak istiyoruz” dedi.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.