DOLAR 32,5654 0.21%
EURO 34,9248 -0.17%
ALTIN 2.444,640,36
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20888980,00%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

585 okunma

ÜNLÜ MÜTEAHHİTTEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

ABONE OL
08/10/2018 18:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın ve bölgenin inşaat sektörünün lokomotif firmalarından biri olan Pandul İnşaat firmasının sahibi Abdülkadir Pandul’dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi.

Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi karşısında yer alan tarihi hamamın yanı başındaki inşaat çalışmaları görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Abdülkadir Pandul, 113 daireden oluşan site inşaatına hayırlısıyla başladıklarını yazdıktan sonra, devamında ”Akçakoca’da Pandul İnşaat olarak yapılacak son projedir” notunu düştü.

Pandul’un yaptığı paylaşıma yorumlar ise gecikmedi. Sektör içinden ve dışından onlarca iş insanı ve yüzlerce vatandaş Pandul’un kararı karşısında şaşkınlıklarını belirten yorumlar yaptılar.

Akçakoca ve bölgede en fazla sayıda konut yapma ünvanına sahip olan Pandul İnşaat’tan en çok faydalanan dar gelirli aileler, kira öder gibi sıcak birer yuva imkanına sahip olurken, benzer fırsatlar için sıranın kendilerine gelmesini bekleyen çok sayıda vatandaş için Pandul’un paylaşımı üzücü oldu.

Pandul’un birçok takipçisi yaptığı yorumlarla üzüntülerini dile getirdi.

Sadece yaptığı iş olan inşaat faaliyetleriyle değil, spor camiası, cemiyet hayatı, sosyal yardımlar ve siyaset arenasında da ismi sık sık telafuz edilen Abdülkadir Pandul’un yaptığı bu açıklaması kafaları biraz karıştırırken, Pandul’un neden böyle bir yorum paylaştığına yönelik olarak, başta dar gelirli evsizler olmak üzere çok sayıda Akçakocalı, kendisinden ilçede yatırımlara devam etmesi yönünde yeni bir açıklama yapmasını bekliyor.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.