DOLAR 32,5346 -0.05%
EURO 34,7991 -0.2%
ALTIN 2.425,51-0,18
BIST 9.720,320,78%
BITCOIN 21646210,38%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

402 okunma

ÜNLÜ PİZZA FİRMASINDA OLAYLI GECE

ABONE OL
19/07/2018 08:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pizza sektöründe çok ünlü olan bir firmanın Akçakoca şubesinde olaylı gece…

İddiaya göre, ünlü pizza firmasının şubesine giderek parasıyla bir plastik tabak almak isteyen hayvansever Şehnaz T., kurum müdürü olduğunu söyleyen kişi tarafından kovuldu.

Sokak köpeklerine su vermek üzere bir plastik tabak satın almak istediğini belirten Şehnaz T., kurum müdürünün tabağı salata ile birlikte satıyoruz demesinin ardından salata satın almak istediğini söyledi.

Buna rağmen kendisine salata da satılmak istenmediğini söyleyen Şehnaz T., müdürün personele kendisini kapı dışına çıkartma talimatı vermesinin ardından polise haber verdiğini ve olay yerine gelen polisin tarafları dinlediğini söyledi.

Kendisinin de yurt dışında ve içinde sözkonusu pizza firmasının müdavimi olduğunu belirten Şehnaz T., hakarete uğradığını gören bir şahsın olaydan sonra yanına gelerek kendisinin pizza firmasında bölge müdürü olduğunu, müşteri olarak oturduğu pizza şubesinde yaşanan her şeyi gördüğünü, sorunla ilgili gerekli girişimleri başlatacağını söyleyerek kendisinden özür dilediğini söyledi.

Parasıyla bir plastik tabak alamayan Şehnaz T.’nin kurum müdürüyle yaşadıkları polise intikal ederken, Şehnaz T., müşteri olarak girdiği işyerinden mağdur edilerek kovulmaya çalışıldığını ve bu durumu büyük firmanın kurumsal kimliğine hiç yakıştıramadığını da sözlerine ekledi. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.