DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0133 -0.09%
ALTIN 2.438,650,14
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21139631,03%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • BELEDİYE
  • Üstünde rengârenk şemsiyeler, ortasında çiçek saksıları, altında ışık saçan renkli taşlar…
513 okunma

Üstünde rengârenk şemsiyeler, ortasında çiçek saksıları, altında ışık saçan renkli taşlar…

ABONE OL
30/07/2020 10:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Postane Sokağı’na yapılan estetik dokunuşlar, sokak esnafını mutlu ettiği gibi, sokakta yapılan değişiklikleri görmeye koşan vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Akçakoca Belediyesi tarafından yapılan sokak güzelleştirme çalışmaları, her yeni gün yeni bir sürpriz çalışmayla sokağın değerine değer katarken, belediye başkanı Okan Yanmaz’ın bizzat çalışmaların başında yer alması da takdir topluyor.

Başkan Yanmaz’ın talimatıyla ilk olarak zemin çalışması başlatan belediye ekipleri, zemini rengarenk taşlarla ve aralarına serpiştirilmiş ışıklı taşlarla yenilediler.

Çalışmanın ikinci itabında sokağı renkli şemsiyelerle donatan ekipler, Postane sokağının güzelliğinin yanı sıra kalitesinin de artmasına yol açtılar.

Diğer sokaklara göre daha az hareketli olan Postane sokağında yapılan üçüncü etap çalışmaları ise çiçek saksıları oldu.

Başkan Yanmaz’ın bizzat başında yer aldığı ekipler, sokağı baştan sona çiçek saksılarıyla donatırken, çiçek bahçesine dönen sokak vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Postane sokağına yapılan estetik dokunuşlar hemen sonuç vermeye başladı. Sokak’ta artık hareketlilik oldukça fazla ve bu durum hem esnafı hem de vatandaşları oldukça memnun eden bir düzeyde.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.