DOLAR 32,4683 0.03%
EURO 34,8318 0.29%
ALTIN 2.484,380,91
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 1983911-4,55%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

318 okunma

UYUŞTURUCU BELASI YİNE HORTLADI

ABONE OL
23/02/2018 16:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce sokaklarında uyuşturucu maddenin etkisi altında olan vatandaşların ibretlik hali kameralara yansımaya devam ediyor. Kullandığı madde nedeniyle adeta zombi gibi dolaşanlar bu kez gençler değil orta yaşlı kişilerdi…

Tek amacı onları tedavi için hastaneye götürmek olan sağlık görevlileri ise yine büyük mücadele verdi.

Düzce’nin en önemli sorunlarından biri olan uyuştucu kullanımı ve satışına ‘dur’ demek için dört koldan mücadele edilmesine karşılık madde bağımlıları sokaklarda kol geziyor.

Şehir merkezindeki bir çok cadde ve sokakta bağımlılık yapıcı madde alan kişilerle ortaya çıkan uyuşturucu sorunu, halkı tedirgin etmeye devam ediyor. Önceki gün Şerefiye Mahallesi Şehit Ruhsar Caddesi’nde bir kişinin kullandığı uyuşturucu maddenin etkisi ile kendinden geçmesi üzerine vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

Verilen adrese sevk edilen sağlık ekipleri, direnişle karşılaşınca polisten yardım istedi. Polis ekipleri kullandığı madde nedeniyle ayakta zor duran orta yaşlı adamı ambulansa binmeye ikna etmek için uzun süre dil döktü.

Sonunda araca bindirilen adam, hastanede tedavi altına alındı. Dün akşam da uyuşturucu madde yüzünden kendinden geçen yine orta yaşlı 2 adam sokaktan alınarak hastaneye kaldırıldı.

Uyuşturucu maddenin etkisi altına girerek sokaklarda tedirginlik yaratanların son dönemde alışılageldiği gibi genç değil 40’lı, 50’li yaşlarındaki kişiler olması ise dikkat çekiyor.

Kimi etrafta adeta zombi gibi dolaşan kimi ayakta durmakta zorlanan madde bağımlılarının hem kendileri hem de çevredekiler için tehlike oluşturmasına bağlı olarak harekete geçen polis ve sağlık ekipleri, bu kişileri tek tek sokaktan toplarken ortaya ise yürek burkan manzaralar çıkıyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.