DOLAR 32,4746 -0.2%
EURO 34,9749 0.35%
ALTIN 2.435,840,54
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20975010,93%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

602 okunma

Vali Beyden Kadir Pandul’a Teşekkür Ziyareti

ABONE OL
30/03/2017 18:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca tarihinin gelmiş geçmiş en büyük bağışçısı olan hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Pandul İnşaat’ın yönetim katında gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Dağlı’ya Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça eşlik etti.

Akçakoca’ya kazandıracağı bir sağlık ocağının inşaatı devam ederken, Vali Beye ikinci sağlık ocağının yapımı sözünü veren Abdülkadir Pandul, Akçakoca’ya çok değerli iki sağlık kurumu kazandıran isim oldu.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonrasında Vali Dağlı’nın basın mensuplarına yaptığı açıklama ile bir başka gerçek daha ortaya çıkmış oldu.

Vali Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada, sohbetin çok güzel ve çok hayırlı geçtiğini ifade ederken, mütevazı işadamı Abdülkadir Pandul’un Akçakoca’ya yeni bir okul yapma sözü verdiğini de belirtti.

Vali beyin yaptığı teşekkür konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul, yapılan hayır işlerini söylemek istemediği için bugüne dek bir açıklama yapmayı uygun görmediğini ifade etti.

Vali bey ve ilçe protokolünün yaptığı ziyaret nedeniyle kendilerine bir kez de basın mensupları aracılığıyla teşekkür eden Abdülkadir Pandul, sağlık ve eğitim konuları başta olmak üzere, her türlü konuda Akçakoca’ya seve seve destek vereceğini de sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.