DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0570 -0.11%
ALTIN 2.325,480,27
BIST 9.142,400,69%
BITCOIN 2240786-2,61%
Düzce
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

241 okunma

VALİLİK O BÖLGELERE GİDİŞİ YASAKLADI

ABONE OL
09/02/2020 10:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valiliğinden Akşam saatlerinde yapılan açıklamada can ve mal güvenliği için aldıkları tedbirleri kamuoyuyla paylaştı.

Alınan tedbirlere göre Kardüz yaylasına giden istikamet Düzce Valiliğince,Sinekli yaylasına giden yol Bolu valiliğince gidişlere kapatıldı.

Yedigöllere Bolu ve Düzcenin Yığılca ilçesinden gidişlerde karşılıklı kapatıldığı bildirildi.

Düzce Valiliğinden vatandaşların  can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan tedbirleri içeren açıklamada, “İçerisinde bulunduğumuz kış aylarında mevsimsel etkilerle birlikte, yaylalar, yüksek dağ kesimleri, ormanlık alanlar ve benzeri tehlikeli olabilecek yerlerde; gezi, seyahat, kamp veya spor aktivitelerinde bulunmak, ziyaretçilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak durumlara neden olmakla birlikte, kurtarma ekiplerinin de can güvenliğini riske atabilmektedir. Kış şartlarının yoğun olarak yaşandığı bu günlerde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği başta olmak üzere, herhangi bir mağduriyet yaşamaması önem arz etmektedir. Bu kapsamda, Abant–Sinekli Yaylası arasındaki yol Bolu Valiliği’nce, ilimizde ise Kardüz Yaylasına giden yol Valiliğimizce  kapatılmıştır. Ayrıca, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak amacıyla Bolu’dan Yedigöllere gidişi sağlayan yol Bolu Valiliği tarafından, Yığılca ilçemizden Yedigöllere giden yol ise Valiliğimiz tarafından kapatılmıştır” denildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.