DOLAR 32,4856 -0.02%
EURO 34,7495 -0.66%
ALTIN 2.439,100,13
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2065143-1,03%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

294 okunma

YANMAZ : ALTERNATİF DEĞİL UZLAŞI ADAYIYIM (VİDEO HABER)

ABONE OL
08/11/2017 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Akçakoca İlçe Başkanlığında Yaşanan Rekabetin Partiye Zarara Vereceği  Gerekçesiyle Bir Süredir Akçakoca İki Aday Arasında Bir Uzlaşma Çalışması Yaptığı Bilinen Milletvekili Adayı ve Eski ADD Akçakoca Kurucu Şube Başkanı Zekeriya Yanmaz Yaptığı Basın Toplantısında “UZLAŞI ADAYI “ olduğunu Açıkladı.

Diğer iki adayının ilçe Başkanı olabilmek için büyük caba sarf ederken, gerek siyasette gerekse soysyal ortamlarda CHP’nin tüm çalışmalarında yer alırken İlçe Başkanlığı seçime az bir süre kala diğer iki adayı saf dışı ederek Yanmaz, İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Diğer iki adaya uzlaşı için teklif getirdiğini belirten Yanmaz, iki adaydan da olumlu cevap alamayınca “uzlaşı yapmaya çalıştığını ama yanaşmadılar” söylemlerinde bulunarak, “istemem ama yan cebime koy” dercesine adaylığını açıkladı.

Akçakoca’da bir otelde partili isimler ve basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı yapan Yanmaz ‘ın konuşması “ Akçakoca’da parti sorumluluğu ve bilinciyle hareket ederek bir gurup arkadaşımızla yaptığımız istişare sonucunda  iki aday arasında bir uzlaşma çalışması yaptık. Ancak olumlu bir sonuç alamadık. Bunun  sonucu  şu anda sizlerin karşısında bulunan bu kadro ile 9 aralıkta yapılacak olan kurultayda yönetebilme adına üyelerimizden yetki alan CHP delegelerinden UZLAŞI istemeye karar verdik.

Yani siz değerli basın emekçileri aracılığı ile tüm kamuoyuna CHP İlçe Yönetimine arkadaşlarımla birlikte 3. Alternatif olarak değil uzlaşı ad ına aday olduğumuzu bildiriyoruz” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.