DOLAR 32,5889 0.34%
EURO 34,8215 0.22%
ALTIN 2.506,580,90
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21005461,76%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

336 okunma

YARDIMLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

ABONE OL
19/07/2019 17:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şiddetli yağmur ve fırtına sonucu Akçakoca’da yaşanan sel felaketinin ardından, Akçakoca Belediyesi tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Akçakoca Belediyesi başlatılan kampanya kapsamın da toplanan eşyaları ve kumanyaları köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere harekete geçti.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz’ın oluşturduğu gönüllü grup ve MHP Düzce İl Başkanlığı Kadın Kolları ile MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı Kadın Kollarının katkılarıyla yardımlar çığ gibi büyümeye başladı.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz ilçe de teknik ekibiyle beraber selden zarar gören yerlerin hasar tespit çalışmalarını yerinde incelerken ve çalışmalara ağırlık verdirirken, eşi Nursen Yanmaz’da Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine yardım kampanyası ile ilgili destek vermektedir.

Başlatılan yardım kampanyası ile ilgili Nursen Yanmaz şu sözlere yer verdi “Yardım malzemelerini sınıflandırarak kategorize ediyor sonrada köylerimize gönderiyoruz. Ülke genelinden de telefonlar alıyoruz, sosyal medya aracılığıyla ulaştığımız için bir çok noktadan yardım gelmeye devam ediyor. Kampanya çerçevesinde şimdiye kadar toplanan kıyafet yardımları gönüllülerimiz tarafından tek tek ayrıştırılıp, düzenlendikten sonra kolilere yerleştiriliyor. Giysi noktasında epey yardım ulaştı elimize. Ancak köylerdeki insanların acil gıdaya ihtiyaçları var. Özellikle duyarlı vatandaşlarımız ekmek, pirinç, bulgur, makarna, un, şeker, yağ, konserve, bakliyat gibi gıda maddelerini belediyemize ulaştırabilirlerse çok memnun oluruz. Bize şimdiye kadar yardımda bulunan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyor ve yardımda bulunmak isteyen diğer vatandaşlarımızın irtibata geçmelerini diliyoruz” diye ifade etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.