DOLAR 32,5901 0.34%
EURO 34,7744 0.08%
ALTIN 2.505,730,87
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2073002-0,10%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

586 okunma

YATIRIMLARIN HIZ KAZANMASININ EN GÜÇLÜ FORMÜLÜ

ABONE OL
16/03/2019 13:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye seçimlerinin sonuçları, aynı zamanda bundan sonra Akçakoca’ya gelecek olan yatırımların seyrini de belirleyecek. 

İlçe halkı bunu da sorgulayarak seçimlere giriyor. 

Düzce belediye başkanlığını eski sanayi Bakanı olan Faruk Özlü’nün kazanacağı anket sonuçlarından ve kamuoyu yoklamalarından belli olmaya başladı.

Faruk Özlü’nün Düzce belediye başkanı olduğu, Cüneyt Yemenici’nin de Akçakoca belediye başkanı olduğu koşullarda, Akçakoca, bugüne dek kazandığı 180 milyon liralık hibe olanakları ve kredi desteklerinden daha fazla yararlanan ilçe olacak. 

Faruk Özlü beye sonuna kadar açılan tüm Bakanlıkların kapıları, Akçakoca için de daha fazla imkan kapısına dönüşecek. 

Şunu kabul etmek gerekirse, önümüzdeki 4 buçuk yıl boyunca artık seçim olmayacak. Artık tüm Türkiye Ak Parti iktidarının yönetimiyle baş başa kalacak. 

Cumhur ve Millet ittifaklarının da seçim sonrası dağılacağı gün gibi ortada. Farklı siyasi program ve ideolojilere sahip partiler arasında oluşturulmuş bu ittifaklar seçimler için kurulmuşlardı, seçimin ardından en hafif siyasi çekişme sonrasında tamamen dağılacaklar. 

Geriye kalan şeyin ne olduğunu seçmenler iyi biliyor. 

Ak Parti’nin hükümet olduğu bir ülkede, Ak Partili Faruk Özlü’nün Düzce, Ak Partili Cüneyt Yemenici’nin de Akçakoca belediye başkanlığında hizmetler kepçe ile gelmeye devam edecek. 

Kim ki aksini iddia ediyorsa ya meseleye siyaseten taraflı bakıyordur ya da siyasetin gerçeklerini kavrayamamıştır. 

Akçakoca için, Akçakoca’ya gelecek hizmetlerin devamı için doğru formülün ne olduğunu seçmenler de herkesten iyi biliyor aslında.

Çay ocakları ve meskenlerde yapılan sohbetlerde ağırlıklı olarak bu meselenin konuşulması boşuna değil. 

  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.