DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,340,02
BIST 9.908,631,97%
BITCOIN 20749790,70%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

312 okunma

Yazgan – Pandul ikilisinden sokak canlarını kurtarma operasyonu

ABONE OL
21/07/2020 11:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul, benzeri ancak filmlerde görülebilecek bir operasyona imza attı.

İşadamı Abdülkadir Pandul, kendi firmasına ait inşaat şantiye alanında yavru köpeklerin bulunduğunu, köpeklerin sürekli iniltiler çıkardıklarını ve uzun süre boyunca yanlarında annelerinin olmadığını haber alması üzerine, soruna çözüm bulma arayışına girdikten sonra ilginç bir olaya tanıklık etti.

Yavru köpeklerin annesiz olduğunu fark eden Pandul, çalışma ekiplerine anne köpeği bulmaları talimatını verdi.

Uzun aramalardan sonra bile anne köpeğin bulunamaması üzerine belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan ile kontakt kuran Pandul, kendisinden destek istedi.

Köpeklerin annelerinin belediye ekipleri tarafından geçici hayvan barınağına götürülmüş olabilme ihtimali üzerine yoğunlaşan iki duyarlı insan, çalışmaların sonunda anne köpeğin başıboş olduğunu düşünen yetkililer tarafından Kurtsuyu bölgesindeki hayvan ıslah ve barınma alanına götürülmüş olduğunu öğrendi.

Kendileriyle temas kurulan hayvan dostu dernek görevlilerinin de yardımıyla tespit edilen anne köpeği, götürüldüğü Kurtsuyu barınağından çabucak getirmek ve yavru köpekleri ölmeden annelerine kavuşturmak isteyen Abdülkadir Pandul, firma çalışanlarından bir ekip oluşturup araç tahsis ederek barınağa yolladı.

Formalite işlemlerin hızlanması için başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın da talimatlarla takibini sürdürdüğü hayat kurtarma operasyonu sonucunda, anne köpek getirilerek yavrularına kavuşturuldu.

Annelerinin gelmesiyle hayata tutunan yavru köpekler, annelerinin memesine adeta hücum ederken, anne köpeğin korkulu gözlerle yavrularını yalayıp koklaması görenlerin gözlerinin dolmasına yol açtı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.