DOLAR 32,4947 -0.15%
EURO 34,9827 0.38%
ALTIN 2.434,490,48
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2092225-0,71%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

341 okunma

YEMENİCİ BU KEZ ÜNİVERSİTE CAMİASINA HİZMETLERİNİ ANLATTI

ABONE OL
07/03/2018 11:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici, toplumun farklı kesimleriyle periyodik olarak yaptığı kahvaltılı toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. 

Her toplantıda farklı bir meslek grubu ya da sosyal çevreyi ağırlayan Başkan Yemenici, son dönemde bu buluşmaların adresi olarak, bir belediye iştiraki olan Abant Kahvecisi isimli mekanı tercih ediyor. 

Belediye Başkanı Cüneyt  Yemenici’nin bugünkü konukları ise Düzce Üniversitesi Akçakoca yerleşkesinde görev yapan akademisyenler ve üniversite personeli oldu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar ve akademik sorumluların yer aldığı üniversite heyetiyle birlikte kahvaltı yapan Yemenici, kahvaltı sonrasında Akçakoca belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri ve sırada bekleyen projeleri anlattığı bir sunum yaptı.

Slayt gösterimi eşliğinde yapılan hizmet sunumunda Başkan Yemenici, 4 yılda ilçe genelinde gerek alt yapı ve gerekse üst yapı çalışmalarının yanı sıra, başta sanayi bakanlığı olmak üzere farklı bakanlıklarla birlikte Akçakoca’ya kazandırılan büyük projeleri de anlattı.

Akçakoca’ya yapılan Siyasal Bilgiler Fakültesi ile ilgili, olarak da sürecin nasıl işlediğine yönelik bir sunum yapan Yemenici, ilçeye yeni fakültelerin kazandırılması için de bakan Faruk Özlü nezdinde görüşmelere devam ettiklerini söyledi.  

Metal İhtisas OSB’nin kurulma aşamasına geldiğini de yüksek öğretim heyetine anlatan Başkan Yemenici, bu alanda gerekli nitelikli ve diplomalı eleman ihtiyacının da büyük ölçüde üniversitemiz tarafından karşılanacağını sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.