DOLAR 32,5635 0.15%
EURO 34,8889 0.63%
ALTIN 2.431,05-0,06
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21654580,83%
Düzce
25°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

350 okunma

Yeni Başkan ‘Halkçı’ Uygulamalarla Dikkat Çekiyor

ABONE OL
13/11/2017 12:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, çok şikayet alan belediyenin işletmeye verdiği park ve sosyal tesislerdeki pahalılığa el attı. Çay başta olmak üzere yiyecek ve içeceklerin makul fiyatlarla satılmasına yönelik işletmecileri uyardığını açıklayan Başkan Ay, ayrıca Asar Deresi kenarındaki umumi tuvaleti de artık kiraya vermeme kararı aldı. İhale süresi dolan ve düzenleme çalışması yapılan tuvalet, ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulacak.

Düzce Belediyesi’nden vatandaş odaklı hamleler… Halktan şikayet alan konuların üzerinde titizlikle durduğunu her fırsatta vurgulayan Başkan Dursun Ay, belediyenin işletmeye verdiği yerlerle ilgili önemli kararlar aldı.

Çay 1 TL’yi geçmeyecek

İnönü Parkı, Avni Akyol Parkı ve Konak Gazinosu başta olmak üzere belediyeye ait olan ve ihaleyle işletmeye verilen park ve sosyal tesislerdeki yüksek fiyatlara el atan Başkan Ay, müstecirleri “Pahalı satış yapmayın!” diyerek uyardı.

Özellikle çayın 1 TL’nin üzerinde olmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Dursun Ay, işletmecilerin mönülerinde bu yönde düzenleme yapmasını istedi. Zabıta ekipleri tarafından rutin yapılan denetimlerde müstecirlerin uyarıları dikkate alıp almadığının kontrol edileceği öğrenildi.

Tuvalet artık ücretsiz

Öte yandan yıllardır işletmeye verilmesi nedeniyle ücretli olan Asar Deresi kenarındaki umumi tuvalet de artık ücretsiz olacak. Geçtiğimiz aylarda ihale süresi dolan tuvaleti, kiraya vermeme kararı alan Başkan Ay’ın talimatı doğrultusunda düzenleme çalışması yapılan tuvalet, 1 hafta ya da 10 gün içerisinde vatandaşın hizmetine ücretsiz olarak sunulacak.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.