DOLAR 32,5355 -0.02%
EURO 34,9865 0.39%
ALTIN 2.429,520,28
BIST 9.709,15-0,13%
BITCOIN 2071912-3,22%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

854 okunma

Yeni eğitim yılı açılış programının bu seneki adresi Hamiyet Sevil oldu

ABONE OL
16/09/2019 15:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Hamiyet Sevil İlköğretim okulunda düzenlenen ilköğretim haftası açılış programına öğrencilerin gösterileri damga vurdu.

Akçakoca’da 2019 -2020 Eğitim-Öğretim Yılı ilköğretim haftası açılış programı Hamiyet Sevil İlköğretim okulu tarafından düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve ilçe protokolünden bazı isimler katılırken, siyasi parti ilçe başkanlarının  programa katılım göstermeleri dikkatlerden kaçmadı.

Etkinliğin sunumunu okulun Türkçe öğretmeni Amine Yılmaz yaparken, sınıf öğretmenleri Seda Beydilli ve Neslihan İnceoğlu Güner, müzik öğretmeni Şaziye Apak ve Özlem Güler Solak koordine eden isimler oldu. 

Saat 11.00’de başlayan program, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. 

Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Murat Gündoğdu, yeni eğitim – öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dilediği konuşmasında, okulun bir eğitim yuvası olması yanında bir sevgi yuvası olduğunu vurguladı.

 

Öğrencilerin birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerinin ilgiyle izlendiği törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, 2019-’20 eğitim öğretim yılının azimle, heyecanla ve sevinçle başlandığı vurgusunu yaptığı konuşmasında, öğrenmenin yaşının ve sınırının olmadığının, bir hayat boyu süreceğinin altını çizerek, Akçakoca Milli Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu söyledi.

Müdür Ezer, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin eğitim camiasının ayrılmaz parçası olduklarını belirtirken, konuşmasını, her bir kesime ayrı ayrı hitap eden sözlerle tamamladı. 

Daha sonra şiir dinletileri yapıldı. Koro eşliğinde şarkılar söylendi. Öğrencilerin kollektif çalışmalarını sergiledikleri birçok etkinlik beğeniyle izlendi ve alkışlandı.

İlkokuldan mezun olan bir öğrenci tarafından ilkokul birinci sınıfa başlayan bir başka öğrenciye Türk Bayrağı teslimi gerçekleştirildi.

Tören sonunda ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilere fidanlar dağıtılırken Okul – Aile Birliği tarafından da konuklara çeşitli ikramlar yapıldı. 

  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.