DOLAR 32,5757 0%
EURO 34,8995 -0.06%
ALTIN 2.429,540,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2157931-0,21%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

307 okunma

YENİ İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

ABONE OL
03/01/2018 13:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan AK Parti Düzce 6. Olağan İl Kongresi’nin ardından yeniden AK Parti İl Başkanı olan Hikmet Keskin bugün mazbatasını aldı. Bundan sonra yola, “Nerede kalmıştık?” diyerek devam edeceklerini kaydeden Keskin, “Yönetimimiz çok güzel hizmetler yapabilecek arkadaşlardan oluşuyor, Bu birlik ve beraberlik ortamını bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

31 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Düzce 6. Olağan İl Kongresi’nde mevcut başkan Hikmet Keskin güven tazeleyerek yeni AK Parti İl Başkanı olmasının ardından bugün mazbatasını aldı.

505 delegenin oy kullandığı seçimde 474 oy alan Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Düzce Adliyesi’ndeki Yüksek Seçim Kurulu’ndan aldıkları mazbata ile görevlerini resmileştirdi.

Keskin mazbatasını, 1. Ağır Ceza Reisi Halil Okan Şimşek’in elinden aldı.

“Yönetimimiz çok güzel hizmetler yapabilecek arkadaşlardan oluşuyor”

Mazbatasını almasının ardından Düzce Adliyesi önünde basının karşısına geçerek açıklamada bulunan Keskin, 31 Aralıkta gerçekleşen kongre öncesinde 15 gün boyunca yoğun bir süreç geçirdiklerini kaydederek şunları söyledi:

“Bu tabi mutlu bir yorgunluktu. Sayın Cumhurbaşkanımız da kongremize yılın son gününde bizlere eşlik ettiler. Bu Düzce Teşkilatları için önemli bir konu idi. Sayın Cumhurbaşkanımızın kongremize katılması bize şeref verdi. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhurbaşkanımızın ekibine göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Ama ayrıca en büyük teşekkürü de çok değerli delegelerimize ediyoruz. Gerçekten 600 küsür delegeden yaklaşık 475 delegenin oyuyla seçilen bir yönetimimiz oluştu. İnşallah bu yönetimimizde Düzce’mize ve ülkemize çok güzel hizmetler yapabilecek çok değerli arkadaşlardan oluşuyor. Gerçekten insanların hataları ve eksiklikleri olabilir ama önemli olan bunlardan ziyade bu eksiklikleri görmezden gelebilmek ve Düzce’ye hizmet edebilmek.”

“Birlik, beraberlik ortamını bundan sonra da sürdüreceğiz”

Bundan sonra yola, “Nerede kalmıştık?” diye devam edeceklerini ifade eden Keskin şöyle konuştu:

“Güzel bir yönetim. Bugün de mazbatamızı seçim kurulumuzdan aldık. İnşallah bundan sonra ‘Nerede kalmıştık’ deyip yolumuza devam edeceğiz. Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü, Sayın Milletvekilimiz Fevai Arslan ve Sayın Milletvekilimiz Ayşe Keşir Hanımefendi ile birlikte teşkilatlarımızla, ilçe başkanlarımızla, belde başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte bugüne kadar sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ortamını bundan sonra da sürdüreceğiz. Önümüzdeki güzel hizmetleri nasıl yaparız diye projelerimizi ve stratejilerimizi belirleyeceğiz. Bu birlik beraberlik ortamının devam etmesi adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

“Düzce’ye ayrı bir önem veriyor ve seviyor”

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’ye ayrı bir önem verdiğini belirten Keskin şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıklamalarından görüyoruz ki o gün Düzce’de yaşadığı mutluluğu gözlerinden okumak mümkündü. Düzce’ye cumhurbaşkanımız ayrı bir önem veriyor ve seviyor. Bunu konuşmalarında da birkaç defa ifade etti. Bu da bize ayrı bir mutluluk verdi. Düzcelilerin de Sayın Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılamaları hem teşkilatlarımızı hem bizleri çok ciddi memnun etti. Düzceli hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.