DOLAR 32,5286 0.07%
EURO 34,9657 -0.18%
ALTIN 2.439,200,14
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20962230,33%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

448 okunma

Yeni müdürle birlikte etkinliklerde artış görüldü

ABONE OL
04/11/2019 11:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Seher – Fedai Karabıyık Anaokulu’nda, miniklerle velileri büyük bir mutluluk sofrası etrafında buluşturan bir etkinlik gerçekleşti.

Okul bahçesinde verilen kahvaltıda, aileleri ve arkadaşlarıyla aynı sofrada kahvaltı yapan minik öğrencilerin keyifleri bir hayli yerindeydi.

Veliler ise çocukları ve diğer öğrenci velileriyle birlikte kahvaltı etmenin, birbirlerini daha iyi tanıma ve sohbet etme imkanı sağladığı için, oldukça faydalı bir fikir olduğunu dile getirdiler.

Bu tarz ortak etkinliklerin öğrencilerin sosyalleşmelerine daha çok katkı sunduğunu ifade eden veliler, çocuklar üzerinde olumlu etkileri olan yaratıcı etkinlikler için sürekli çaba içerisinde olan okul idaresinin her daim yanında olduklarını sözlerine eklediler.

Eğitim ve sağlık alanları başta olmak üzere, birçok alanda yaptığı yardım çalışmaları ve sosyal projelerle tanınan iş insanı Abdülkadir Pandul da davet edildiği sofrada yerini alan isimdi.

Ortak sofra projesinin, minik öğrencilerin birlikte paylaşma ve büyük organizasyonlarda sorumluluk alma duygularını olumlu yönde geliştireceğine inandığını belirten Pandul, bu tür etkinliklere iş dünyası olarak da gereken katkıları vermenin toplumsal ödev olduğunu dile getirdi.

Okula yeni atanan müdür Ayşe Yapıcı’nın performansı ise kısa süre içerisinde dikkatleri çekti.

Kurum ve öğrenciler arasındaki eğitim sürecini miniklerin sosyalleşmesini artıracak yeni etkinliklerle geliştiren müdür Yapıcı, öğrencilerin eğitim süreçlerini sınıflarla sınırlı tutmayıp dış mekanlarla da tamamlamaya çalışan bir yenilikçi eğitimci olarak takdir topluyor.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.