DOLAR 32,5658 0.26%
EURO 34,7611 0.05%
ALTIN 2.490,760,27
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20690443,93%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

494 okunma

Yoğun İş Stresinden Uzaklaşın… AKÇAKOCA VE DÜZCE’NİN MUHTEŞEM YERLERİ

ABONE OL
22/02/2018 18:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bütün haftanın iş stresini üzerinizden atmak için rotanızı Düzce’nin doğal güzelliklerine çevirin… Düzce’de hem gezilecek hem de eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz yerleri sizin için derledik… Bu listeye göz atmadan yola çıkmayın…

Hafta sonu geldi-çattı…

Tüm haftanın yorgunluğunu, kendisini doğanın kucağına bırakarak atmak isteyenler için yol haritası bu haberde…

Kış mevsimi, hava koşulları nedeniyle gezmenin daha zor olduğu bir dönem gibi görünse de Düzce’deki alternatifler, kış ayları için de davetkar bir yapıda olması ile farkını ortaya koyuyor.

Bu hafta sonu yeşille buluşmak isteyenler için hazırladığımız listeye bakmadan rotanızı belirlemeyin…

Samandere Şelalesi

Tabiatın en güzel parçaları arasında yer alan Samandere Şelalesi’nde bir gün geçirmek oldukça enerji verici olacaktır. Suyun şiddetli akışının çıkardığı ses sizi mest ederek doğanın içinde, şehir kalabalığından uzak bir gün geçirmenizi sağlayacak.

Gölyaka ilçesinde yer alan Güzeldere Şelalesi, uzun doğa yürüyüşlerine olanak sağladığı gibi, şehir yaşamından uzaklaşmak isteyenler için gidilmesi gereken bir yer.

Piknik alanları, kamp alanı, doğa fotoğrafçılığı, binicilik ve bisiklet turları yapabilecek durumda. Cumayeri Rafting Rafting hayranlarının uğramadan geçmedikleri yer olan ve Cumayeri’nde bulunan Melen Çayı, sizin için hafta sonunu keyifli hale getirecek.

Efteni Gölü

Efteni Gölü çevresindeki en önemli fauna elemanlarını su kuşları oluşturmaktadır. Sizlerin gölün çevresinde kuş türlerini izleyebilmeniz için 1 adet seyir terası bulunmakta.  Kuş sesleriyle sakinleşebilmek ve enerji depolamak isteyenler için bir yer.

Gölyaka Kardüz Yaylası

Gölyaka’da bulunan Kardüz Yaylası, tam bir oksijen deposu. Deniz seviyesinden bin 830 metre olan yaylada kış sporları yapmanın yanında Jeep safari, foto safari, dağ bisikleti, trekking aktivitelerini yapabilirsiniz.

Kuşbakışı seyir için en güzel adres: Toptepe  

Yine Gölyaka’da bulunan Toptepe piknik ve mesire alanı şehir merkezine 15 km. mesafede bulunuyor.  Düzce Ovası’nın kuş bakışı izlendiği en güzel noktalardan biridir. 

Akçakoca Fakıllı Mağarası

Akçakoca İlçesi’nde bulunan Fakıllı Mağarası, ilçe merkezine 8 km mesafededir. Yıllar geçmesine rağmen doğal özellikler taşıyan mağaranın içerisinde çeşitli yönlere giden sarkıt ve dikitler oldukça dikkatinizi çekecektir. 

 

Öte yandan mağaranın havasının astım hastalarına iyi geldiği de biliniyor.

Kurugöl Kanyonu

Kurugöl Kanyonu, doğa ile baş başa, yürüyüş yapmak istiyorsanız Akçakoca’da ziyaret edilmesi gereken yerlerdendir. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.