DOLAR 32,4856 -0.02%
EURO 34,7495 -0.66%
ALTIN 2.439,100,13
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2065143-1,03%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

814 okunma

Yücelen İnşaat’tan Akçakoca Veteranlarına Forma ve Malzeme Desteği

ABONE OL
10/11/2020 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat sektörünün Akçakoca’daki parlayan yıldızı Yücelen Yapı İnşaat firması, ilçe sporunun gurur abidelerinden olan veteranlar futbol takımına forma ve malzeme sponsoru oldu.

İnşaat sektörünün yüz akı firmalarından olan Yücelen Yapı İnşaat şirketinin yönetim kurulu başkanı Hüccet Polat, spora olan düşkünlüğünü farklı branşlardaki kulüplere çeşitli destekler vererek gidermeye çalışıyor.

Yıllarca farklı branşlarda amatör sporlar yapan Hüccet Polat, çok sevdiği spor alanında son dönemlerde sponsor olarak boy gösteriyor.

Son yılların gözde inşaat firmalarından biri haline gelen Yücelen Yapı’nın yönetim kurulu başkanı olan Polat, zaman bulamadığı için sportif aktivitelere fazla zaman ayıramasa da farklı branşlardaki takımlara destek olarak bu mutluluğu yaşamaya devam ediyor. 

Son olarak Akçakoca’nın ileri yaş futbol takımı olan veteranlar takımına sponsorluk yapan Yücelen Yapı, veteranlar takımına 40 takıma yakın forma hediye ederek büyük bir ihtiyaçlarını karşıladı. 

Vetaranlar takımına sponsor olan Hüccet Polat’a takım oyuncuları da bir jest yaptı. Akçakoca stadyumunda yapılan idman öncesinde sponsor firma sahibi Hüccet Polat’a hediye takdimi yapan takım çalıştırıcısı Selahattin Bal, teşekkür dileklerini iletirken, takım kaptanı Ümit Koç da Polat’a orijinal Oltu taşından yapılma bir tesbih hediye etti. 

Aldığı hediyeler karşısında duygulandığı görülen Hüccet Polat ise, veteranlar takımına bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi. 

Hediye takdimlerinin ardından Polat ve veteranlar takımının oyuncuları, futbol maçı öncesinde bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Windows 8.1 Pro Satın Al


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.